Wat

Zakelijk

Ik schrijf, redigeer en corrigeer teksten zoals: interviews,artikelen, persberichten, brieven, e-mails, memo's, folders, brochures, advertenties, nieuwsbrieven, jaarverslagen en websiteteksten. 

Werkportret

Vindt u het lastig om een wervende tekst te schrijven over uzelf, uw kennis, ervaring en ambitie? Daar help ik u graag bij door aan de hand van een interview een uniek en persoonlijk werkportret voor u te schrijven.

Persoonlijk

Wij schrijven, redigeren of corrigeren uw persoonlijke berichten. Het kan gaan om een uitnodiging voor een huwelijk, een persoonlijke boodschap bij een overlijden, maar ook om het schrijven van een speech. U wilt graag precies opschrijven of zeggen wat u bedoelt en Gateway schrijfwerk helpt u daarbij.

Prijzen en offerte

Gateway schrijfwerk hanteert een standaard uurtarief van EUR 70,- exclusief btw. Het aantal uren is sterk afhankelijk van de soort tekst. Daar maken we samen van tevoren duidelijke afspraken over. Wanneer uw opdracht erom vraagt werk ik op uurbasis en maak vooraf voor u een schatting van het aantal benodigde uren. Voor grotere en/of duidelijk af te bakenen opdrachten maak ik een offerte. Het is allemaal afhankelijk van de tekst die u wenst en de bijzonderheden ervan.