De Gateway groep levert eersteklas vertalingen, teksten en woordenboeken

Klik hier voor betrouwbare vertalingen

Gateway Vertalingen is een professioneel vertaalbureau. Of het nu gaat om Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, of Nederlands, uw vertaalopdracht is bij onze vertalers in goede handen. Teksten die om grote nauwkeurigheid vragen, zoals financiële, algemeen-economische en juridische vertalingen, maar ook teksten op het gebied van onroerend goed besteedt u met een gerust hart aan ons uit. Het vertalen van dergelijke teksten is zelfs onze specialiteit. U kunt rekenen op een constante en hoge kwaliteit van het vertaalwerk, een vlotte levering en een gunstige prijs.

Klik hier voor professionele woordenboeken

Het Juridisch-Economisch Lexicon is een écht actueel en zeer betrouwbaar vaklexicon. U vindt snel de perfecte vertaling voor de term die u zoekt, de samenstellers hebben de verschillende mogelijkheden al voor u onderzocht en de accurate vertaling vastgesteld. Het is online beschikbaar in het Nederlands-Engels, Engels-Nederlands en Nederlands-Duits, en als download in het Nederlands-Engels en Engels-Nederlands. Vertaalt u vaak onroerendgoedtermen, dan zult u veel plezier hebben van het Onroerend Goed Lexicon online bij het accuraat vertalen van het

Nederlands in het Engels en omgekeerd.

Klik hier voor goed geschreven teksten

Gateway Schrijfwerk helpt u met goede teksten uw doel te bereiken. Aan een goed werkende tekst gaat veel denkwerk vooraf. Ik zoek naar creatieve oplossingen, tref de juiste toon en schrijf een heldere en aantrekkelijke tekst. Ik heb ervaring met informatieve teksten, educatieve teksten en websiteteksten. Mijn specialiteit is het geschreven portret. Dit is een tekst waarin ik een persoon beschrijf aan de hand van een thema. Het veelgevraagde thema werk levert een persoonlijk werkportret op.